' 

Теплий Tutngear 13/075

Артикул: 13/075
Нет в наличии


320 грн. ×

Теплий, зимовий бафф з флісом. Виробник - компанія Tutngear.


Теплий бафф преміум класу. Виробник компанія TUTNGEAR

Бренд: TUTNGEAR
Клас: преміум
Розмір: 24х70 см
Матеріал: 100% polyester microfibers та Fleece
Форма: труба
Краї не оброблені
Захист від: холоду, вітру, пилу, бруду, сонця

Теплий, зимовий бафф - ідеальний головний убір для активних людей у холодну погоду. Він запросто зігріє шию та голову від морозу, а обличчя захистить від холодного вітру. Як і літні, теплі баффи мають декілька варіантів носіння, серед яких можна підібрати для зігрівання найбільш зручний.
Основним зігріваючим елементом у зимовому баффі є тепла вставка, зроблена з утеплювача - флісу. В баффах TUTNGEAR вона більш щільна та кращої якості, ніж схожі вставки у недорогих конкурентів.

Найбільш теплий варіант використання - коли фліс заправлений всередину бандани: виходить двошарова шапка - шар бандани та шар флісу. Бандана захищає від вітру, фліс зігріває.

Баффи компанії Tutngear, завдяки відмінній якості, популярні серед азіатських любителів outdoor. Баффи упаковані у фірмове картонне пакування.

Способи використання: шапка, шарф, балаклава, підшоломник, пов'язка на голову, захист обличчя та шиї, маска для обличчя...

Інші назви: бандана-трансформер, багатофункціональна бандана, мультишарф, універсальний головний убір, мультибандана, мультипов'язка.

Тип Баффи
Вид Зимові
Матеріал 100% поліестер
Розмір Універсальний
Країна-виробник товару Китай
Країна реєстрації бренду Китай
Бренд Tutngear
Габарити упаковки 28х21 см
Вага 0.12 кг

Теплий Tutngear 13/075 отзывы

Оставьте отзыв об этом товаре первым!